Sveiki!



Interjeru mode 2022

2022 gada interjera dizaina tendencēs priekšplānā izvirzās pandēmijas noteiktā mājokļa multifunkcionalitāte. Mājās mēs strādājam, atpūšamies un socializējamies. Tāpēc apgaismojumam jābūt piemērotam gan darbam, gan atpūtai. Mājinieku vēlme ir mainīt interjera krāsas, jo teju vienīgais ko varam darīt ir mainīt savu vidi apkārt. Populārais "Viss balts" tiek nomainīts ar krāsām, atgriežas brūnās krāsas, Vintage stils vēl joprojām aktuāls un augu audzēšana mājās šogad ir jau kā modes kliedziens.

Tendences apgaismojumā:

• Augu audzēšanas apgaismojums (Augu audzēšanas sadaļa), kas piedāvā jau gatavus risinājumus iesācējiem (Augu audzēšanas komplekts: spiest uz zemāk esošo foto) un profesionāļiem.

Ledvance iekštelpu augu audzēšanas komplekts ar lampu, 20W, 1350Lmn, neitrāli balta gaisma(3550K)


• ar IT radīts un funkcionējošs apgaismojums(Jaunumu sadaļa "SMART+"), kas apvieno darba režīmu un atpūtas režīmu (led panelis - Ledvance SMART+: spiest uz zemāk esošo foto)

Ledvance SMART+ panelis

• Brūnās krāsas toņi: šokolādes, kafijas, kamieļa, karameles, bēša u.c. (Nordlux STRAP 36 dizaina lampa, Ø36cm: spiest uz zemāk esošo foto)

Nordlux STRAP 36 dizaina lampa, Ø36cm

• Krāsainība: sarkans, zils, koši oranžs, zaļš u.c. krāsu lampas (Lemir ZTS dizaina lampa LOFT stilā: spiest uz zemāk esošo foto)

Lemir ZTS dizaina lampa LOFT stilā

Portāla izstrāde: